Gereformeerde Kerk Ottoland

Geven met Givt

Onze gemeente gaat vanaf 14 mei 2020 Givt gebruiken als aanvullende geefmogelijkheid voor de collecte. Givt is een app waarmee u altijd en overal mee kan doen aan de collecte. Ook als u nu thuis meekijkt vanaf de bank. Met Givt kan u gewoon blijven geven. Open de app, kies hoeveel u wilt geven, kies hoe u wil geven en klaar!
 
Hiervoor is de Givt-app nodig; u kan na het downloaden direct uw e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Uw verdere registratie kan u ook op een later moment afronden. Downloaden van de app kan op www.givtapp.net/download of via een van de onderstaande buttons.
 
                        
 
Munten/contant
Geeft u liever contant of met munten? Geen probleem, Givt zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld/munten kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven.
 
Toekomst
De Givt-app sluit aan bij de digitalisering, steeds meer betalen we met de pinpas, waardoor contant geld niet meer in uw portemonnee te vinden is. Vergeet u wel eens uw munten, dat is vanaf nu ook verleden tijd.
Met Givt is onze kerk klaar voor de toekomst en kunnen we gewoon aan de collecte blijven geven. Download de app via een van de onderstaande buttons of via www.givtapp.net/download.
 
Waarom Givt?
Givt is een laagdrempelige manier om toch te kunnen blijven geven, of je nu in de kerk aanwezig bent of thuis de dienst volgt. Je hoeft maar één keer je bankrekening te koppelen, daarna worden je giften eenmalig via een automatisch incasso van je rekening afgeschreven. Dat scheelt veel handelingen.

Hoe werkt geven met Givt?
1. Open de app
2. Kies het bedrag dat je wil geven.
(Zijn er meerdere collectes in een dienst? Geen probleem! Om een collecte toe te voegen toets op het plusje bij collecte toevoegen en vul het bedrag in dat je aan de 2e collecte wilt geven. Nog een derde collecte toevoegen? Druk dan nogmaals op het plusje en kies je bedrag voor de derde collecte.)
3. Druk op “Volgende”
4. Kies vervolgens voor de derde optie, “Geven uit de Lijst”
5. Typ Ottoland in de zoekbalk en selecteer Gereformeerde Kerk Ottoland
6. Druk vervolgens op “Geven”,
7. Druk tot slot op “Volgende” om de gift te voltooien.
 
 
Voor welke collectedoelen geef ik?|
In de nieuwsbrief van deze week staan de collectedoelen. Als we weer in de kerk kunnen samenkomen zullen de collectedoelen elke dienst geprojecteerd worden. Aan die doelen geef je op dat moment in de kerk.
Tijdens de online diensten zullen de collectedoelen worden weergegeven in beeld. Zo kan u goed zien waar u voor geeft.

Kan ik ook alléén voor het tweede (of derde) doel geven?
Ja dat kan. De eerste collecte laat u leeg, druk daara op "+ Collecte toevoegen" en vul bij de tweede (of derde) uw bedrag in. Hierna kan u uw gift afmaken.

Komt u er niet uit?
Komt u er niet uit? Stuur dan een bericht naar Gertjan van de Korput via penningmeester@gk-ottoland.nl of bel naar 06 8370 9072.

Recent gewijzigd

Links

Twitterfeed